Andrzejki 2017 - 25.11.2017

« Wróć do archiwum aktualności

2017-11-03 10:53:55

MENU ANDRZEJKI 2017 - sobota 25.11.2017r.    godz. 19.00 - 02.00

Zupa: krem z białych warzyw z chorizo i pesto pietruszkowym

Danie główne:  policzki wieprzowe duszone w czerwonym winie z puree chrzanowym i mixem sałat

Deser:  krucha beza przekładana maskarpone i coulis malinowe

Danie gorące:  płonąca szynka w towarzystwie jesiennych przysmaków z buraczkami

Danie gorące:  gulasz z kurczaka z warzywami

Przekąski:
–paleta mięs pieczonych
–roladka z kurczaka z mozarellą, suszonymi pomidorami i pesto
–łosoś wędzony na plackach z kwaśną śmietaną i kawiorem
–faszerowane sakiewki z ciasta francuskiego
–rolada z indyka z serem pleśniowym i szynką
–śledź po japońsku
–sałatka grecka
–sałatka z ryżem, kurczakiem

Owoce
Słodki bufet –  wybór ciast
Napoje ciepłe i zimne – bez ograniczeń
Alkohol we własnym zakresie lub do zakupienia w barze w promocyjnej cenie
Zespół HAVANA
Koszt - 110 zł/os.