Oferty specjalne

Karta Menu - w zakładce GALERIA

Karta Menu - w zakładce GALERIA

ANDRZEJKI  2017

ANDRZEJKI 2017

MENU ANDRZEJKI 2017 – 25 listopada(sobota) godz. 19.00 – 02.00

Zupa: krem z białych warzyw z chorizo i pesto pietruszkowym

Danie główne: policzki wieprzowe duszone w czerwonym winie z puree chrzanowym i mixem sałat

Deser: krucha beza przekładana maskarpone i coulis malinowe

Danie gorące: płonąca szynka w towarzystwie jesiennych przysmaków z buraczkami

Danie gorące: gulasz z kurczaka z warzywami

Przekąski:

–paleta mięs pieczonych

–roladka z kurczaka z mozarellą, suszonymi pomidorami i pesto

–łosoś wędzony na plackach z kwaśną śmietaną i kawiorem

–faszerowane sakiewki z ciasta francuskiego

–rolada z indyka z serem pleśniowym i szynką

–śledź po japońsku

–sałatka grecka

–sałatka z ryżem, kurczakiem

Owoce

Słodki bufet – wybór ciast

Napoje ciepłe i zimne – bez ograniczeń

Alkohol we własnym zakresie lub do zakupienia w barze w promocyjnej cenie

ZESPÓŁ HAVANA

Koszt – 110 zł/os.